δ.τ. Πέτρος Φιλίππου: Λανθασμένη η προμήθεια του κλαδοτεμαχιστή

Τέθηκε σήμερα 17/10/2019 σε δοκιμαστική λειτουργία ο κλαδοτεμαχιστής που παραδόθηκε στον Δήμο μας από τον Απρίλιο του 2019 και παρέμεινε εκτεθειμένος μπροστά από το Δημαρχιακό μέγαρο, προφανώς για τις προεκλογικές ανάγκες του κ. Σωφρόνη και για λόγους εντυπωσιασμού, δυστυχώς όμως όχι μόνο για αυτό.

Όπως αποδείχθηκε πλέον στην πράξη η δυναμικότητα του είναι τέτοια που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ελάχιστο στον όγκο των κλαδεμάτων που συλλέγονται από τον δήμο μας.

Η δυναμικότητα του, το είδος των εργασιών που μπορεί να εκτελέσει, το πλήθος του προσωπικού και ο χρόνος που απαιτεί για αυτές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις καθημερινές ανάγκες του Δήμου.

Με απλά λόγια το μηχάνημα που προμηθεύτηκε η διοίκηση του κ. Σωφρόνη αποδείχθηκε μια ακόμη λανθασμένη επιλογή. Καλείται δε ο Δήμος να πληρώσει για αυτή την επιλογή 132.000€.

Οι ανάγκες μας επέβαλαν την προμήθεια ενός μηχανήματος, μεγαλύτερης δυναμικότητας που θα μπορούσε να μας βοηθήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων, όλοι το έβλεπαν αυτό, εκτός από τον κ. Σωφρόνη. Εκτός αν και εκείνος το ήξερε και γι’ αυτό τον άφησε ανενεργό μόνο προς επίδειξη και όχι προς χρήση.

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση Σωφρόνη, αντί της εξυπηρέτησης των αναγκών του Δήμου, προσπάθησε να εξυπηρετήσει «τις ανάγκες» προβολής του και δυστυχώς για τον Δήμο και τους πολίτες δεν είναι η μόνη, κρίμα…

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: