Την ακύρωση του διαγωνισμού της ΕΤΑΔ για την παραλία Αναβύσσου ,θα ζητήσουν οι Βουλευτές της ΝΔ Αττικής

Οι Βουλευτές της ΝΔ δεσμεύτηκαν να φέρουν άμεσα πρόταση για ακύρωση του διαγωνισμού στη Βουλή και να εφαρμοστούν (και) για τον Δήμο Σαρωνικού  όσα ορίζονται στη πρόσφατη ΚΥΑ για την παραχώρηση παραλίων 

Στη κατάμεστη αίθουσα του Δημ.  Συμβουλίου Σαρωνικού βρέθηκαν οι Βουλευτές της ΝΔ Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, κυρία Γεωργία Μαρτίνου, κ.Γιώργος Βλάχος και ο κ.Θανάσης Μπούρας ,κατά την έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ με στόχο την εκχώρηση 22 στρεμμάτων στη παραλία Αναβύσσου για τη δημιουργία (5) πέντε αναψυκτηρίων ,εκμετάλλευση ομπρελοκαθησμάτων και υπαίθριων parking χρονοχρέωσης.

Άκουσαν το ιστορικό της υπόθεσης απο τον Δήμαρχο κο Σωφρόνη, τα μέλη της διαπαραταξιακής κ. Τσαλικίδη (αρχηγό της αντιπολίτευσης ),την κυρία Ράπτη (ΡΙΖΕΣ) ,τον κ.Βολάκο , τον ανεξάρτητο Δημ. Σύμβουλο  κ.Κατσούλη (και Γραμματέα Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού)  καθώς και την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αν.Αττικής κ.Φιλίππου Πέτρου ,όλοι τους τόνισαν την αντίθεση τους τόσο με τις προθέσεις της ΕΤΑΔ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πραξικοπηματικά θέλει να πουλήσει το ‘δικό της οικόπεδο’ όπως λέει ο πρόεδρος της!

Οι Βουλευτές της ΝΔ δεσμεύτηκαν να φέρουν άμεσα πρόταση για ακύρωση του διαγωνισμού στη Βουλή και επανέναρξη του διαλόγου για παραχώρηση της παραλίας στο Δήμο όπως  ορίζει ο τελευταίος νόμος και η ΚΥΑ στη βάση της πρότασης του Δήμου για ήπια αξιοποίηση της παραλίας Αναβύσσου.

Σημαντική ήταν εξάλλου και η απάντηση του κ.Βορίδη στον κ.Τσαλικίδη για το αν η »αξιοποίηση» της παραλίας αποτελεί μνημονική υποχρέωση όπως ισχυρίζονται οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Βορίδης: στα μνημόνια υποσχεθήκαμε έσοδα απ τις αλυκές γενικά ,ούτε δέσμευση για την παραλία αλλά ούτε και πόσα!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: