Ενημέρωση για τις νέες ρυθμίσεις για τις κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού.

Η ανακοίνωση της τελικής τιμής και των ευνοϊκών ρυθμίσεων για την αποπληρωμή των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από πρωτοβουλία συλλόγων του Ολυμπιακού Χωριού.

Στις 13 Απριλίου υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση οφειλών των δικαιούχων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) με ειδική αναφορά στην τιμή παραχώρησης του Ολυμπιακού Χωριού.

Στη χθεσινή εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ενημέρωσαν τους πολίτες ότι η τιμή παραχώρησης καθορίστηκε στα 304,41 ευρώ/τ.μ. και επιπλέον ανακοίνωσαν τις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ, αλλά και τους ευνοϊκούς όρους (εκπτώσεις 20%) για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, συνταξιούχοι, ΑμεΑ κλπ).

Στην τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους συλλόγους του Ολυμπιακού Χωριού και τον Δήμο Αχαρνών θα αναδείξει τα θέματα του Ολυμπιακού Χωριού και θα αναλάβει τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής στις περιπτώσεις που θα κατατεθούν οι απαραίτητες (ώριμες) μελέτες.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: